Kolmekohaline vanus toob Viljandis 300 eurot

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saja-aastaseks või vanemaks saavale Viljandi kodanikule linnajuhid kingivad õnnitluskaardi, lilled ja 300 eurot.
Saja-aastaseks või vanemaks saavale Viljandi kodanikule linnajuhid kingivad õnnitluskaardi, lilled ja 300 eurot. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viljandis elas aastavahetusel viis inimest, kel on vanust rohkem kui sada aastat, ja tänavu lisandub neile veel üks. Kõiki neid ootab sünnipäeval koos linnavalitsuse õnnitlustega 300 eurot.

Abilinnapea Janika Kivistik meenutas, et tema on saja-aastaseks või vanemaks saanud inimeste sünnipäeval käinud linnavalitsuse nimel alati koos ümbrikuga. «Sellega kaasneb õnnitluskaart ja kommikarp,» sõnas ta. «Toetus antakse kätte sünnipäeval.»

Viljandi linnavalitsus kinnitas eilsel istungil, et algaval aastal on see summa 300 eurot nagu mullugi. Üle 90-aastastele saadab linnapea alates eelmisest aastast õnnitluskaardi, mille on valmistanud Viljandi päevakeskuse eakate käsitööringi liikmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles