Veebipäeviku pidamine annab paksu naha ja lisab enesekindlust

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogipostituste tegemine võib olla ajakulukam kui esmapilgul tundub. Tihtipeale tuleb lisaks kirjutamisele tähelepanu pöörata ka foto- ja videomaterjalile.
Blogipostituste tegemine võib olla ajakulukam kui esmapilgul tundub. Tihtipeale tuleb lisaks kirjutamisele tähelepanu pöörata ka foto- ja videomaterjalile. Foto: Tuulike Kivestu

Nii mõnigi on tunnistanud, et satub kaaskodanike blogiveergudele sagedamini kui mõne meediaväljaande omadele. Eks teiste magamistuppa ole ikka põnev piiluda ja nende kapisisu uurida.

Sakala rääkis kahe Viljandi neiuga, kes otsustasid mõni aasta tagasi oma veebipäeviku avada ja seal oma eluseiku jagada. Kuigi esmapilgul tundub blogimine imelihtsana, võib ühe postituse tegemine aega võtta lausa mõni tund.

22-aastane Meryl Mägi õpib Rootsis Lundi ülikoolis ja peab end aktiivseks neiuks. «Minu suurim hobi on mu äsja kolmeseks saanud moeblogi,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles