Tund kõledas toas kulus liiga ruttu

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigepealt sündis Castle Escape’i meelelahutuskeskuses Häältetuba. Sel kuul avasid eestevedajad toa Verine Teater.
Kõigepealt sündis Castle Escape’i meelelahutuskeskuses Häältetuba. Sel kuul avasid eestevedajad toa Verine Teater. Foto: Elmo Riig

«Päästa mind!» kostab pimedas toas pisikese tüdruku Kadri hääl. «Aita mind siit välja!» palub ta. Ning mõne aja pärast pahandab: «Ära näpi seda!» Katsu sa seal siis ühe taskulambi valgel ja mõne kaaslase abiga kaine mõistus säilitada ning aastatetagune müsteerium lahendada.

Võib tunduda kummaline, aga inimesed on valmis maksma selle eest, et keegi neid pimedasse ruumi lukustab ja enne tunni möödumist sealt välja ei lase. Säärane meelelahutus on Eestis viimasel ajal hämmastavalt populaarne.

Neid salapäraseid ruume, mille sisemuse kohta sinna seiklema minejatele enne midagi ei räägita, nimetatakse põgenemistubadeks. Seni on Eestis neid paarkümmend ning üks neist tegutseb Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles