Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipall. Laupäeval ja pühapäeval Viljandis peetud noorte käsipalliturniiril «Viljandi paadimees» tuli 16 osaleja seas võitjaks Põlva esimene meeskond, Viljandi esimene võistkond jäi teiseks ning kolmanda koha sai Läti Tervete.

Reedel Kehras Eesti meistrivõistluste meistriliiga kohtumist pidanud Viljandi HC jäi 24:28 alla HC Kehrale.

Võrkpall. Viljandis Eesti võrkpalli liidu U-16 noormeeste karikavõistluste finaalturniiril sai Viljandi spordikool teise koha, võitis Tallinna Audentese spordiklubi. Pärnus tütarlaste finaalturniiril olid viljandlannad kokkuvõttes neljandad.

Korvpall. Eelmisel nädalal maakonna meistrivõistlustel peetud mängud lõppesid järgmiste tulemustega: Anttila ja Pärsti — 85:64, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia ja AP Mets — 21:115, Suure-Jaani Noortekoondis ja Suure-Jaani — 80:62, J. J. Rattapood ja Suure-Jaani — 71:43, Kärstna ja Viiratsi LT / Karter — 46:75, Abja ja J. J. Rattapood — 48:68, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia ja Kolga-Jaani — 35:104.

Jalgpall. Laupäeval alanud Eesti jalgpalli meistrivõistlustel viigistas FC Viljandi avavoorus 0:0 Narva JK Transiga.

Jalgrattasport. Laupäeval Elvas sõidetud Eesti talikrossi meistrivõistlustel teenis U-23 klassis võidu Sten Sarv. Talle järgnesid Viljandi rattaklubi mehed Mihkel Ronimois ja Marko Holtsmann. Klassis M-14 pälvis pronksi Kristjan Johanson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles