Viljandi spordikooli neiud piirdusid kuuenda kohaga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli neiud heitlevad karikavõistlustel.
Viljandi spordikooli neiud heitlevad karikavõistlustel. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval Võrus lõppenud kuni 20-aastaste neidude EVF karikavõistluste esimesel finaalturniiril saavutas esikoha koduvõistkond Võru Spordikool, kes võitis viiest mängust neli. Esikolmikusse mahtusid ka Kohila Võrkpalliklubi ja Salva/Kaarsilla Tartu I võistkond.

Kolm päeva kestnud turniiril tuli nelja võiduga esikohale kodupubliku ees mänginud Võru Spordikool, kelle järel saavutas koguni kolm võistkonda võrdselt kolm võitu. Seega said paremusjärjestuse moodustamisel määravaks kogutud punktid, mida oli kolmikust enim (10) Kohila Võrkpalliklubil. Järgnesid Salva/Kaarsilla Tartu I (9) ja Selver Tallinn Spordikool (7).

Põnev oli ka heitlus viiendale ja kuuendale kohale, kui Spordiklubi Tats Tallinn ja Viljandi Spordikool võitsid viiest mängust ühe. Kuna nimetatud võistkonnad kogusid ka võrdselt neli punkti ja samuti oli võrdne nende üldine geimide suhe (0,5), selgus paremusjärjestus geimipunktide võrdluses. See oli parem Tatsil, kes tuli lõpuks viiendaks, Viljandi neiud leppisid kuuenda kohaga. 

TULEMUSED

Spordiklubi Tats Tallinn – Viljandi spordikool 2:3 (12, 20, -24, -9, -7)

Viljandi Spordikool – Selver Tallinn Spordikool 2:3 (23, -24, 18, -22, -8)

Salva/Kaarsilla Tartu I – Viljandi Spordikool 3:0 (13; 23; 21)

Viljandi spordikool – Võru SK 2:3 (-16, 23, 21, -17, -7)

Kohila VK – Viljandi spordikool 3:0 (8, 9, 19)

Viljandi võistkonna koosseisus mängisid Mari Änilane, Ragne Dimitrijev, Lisete Mein, Maren Mõrd, Loora Orav, Laureen Reier, Smilla Sangernebo, Liis Tõllasson, Triin Undla ja Kelli Välba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles