Võrkpallinaiskond sai napi võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond VilVol pidas neljapäeval kodumängu.
Võrkpallinaiskond VilVol pidas neljapäeval kodumängu. Foto: Elmo Riig

Viljandi VilVoli klubi võistkond alistas neljapäeval kodusaalis Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumises 3:2 Peetri VK.

Peamiselt Viljandi spordikooli õpilastest koosnev VilVol hoiab kaheksa osalejaga liigas kuuendat kohta. Seni peetud kaheksas mängus on VilVol kogunud neli võitu ja neli kaotust ning on korjanud turniiritabelisse 11 punkti.

Järgmise esiliigamängu peavad viljandlannad taas kodusaalis, kus tuleval neljapäeval kell 18 on nende vastane turniiritabeli viimane, Kohila esindus.

Viljandi noortele võrkpalluritele oli esiliiga kohtumine täna Võrus alanud Eesti võrkpalliliidu karikavõistluste tugevama finaalturniiri peaproov.

U-20 vanuseklassi tiitlivõistluste esimese finaalgrupi mõõduvõtul osaleb kuus naiskonda. Viljandi spordikoolil tuleb kolme päeva vältel mängida Salva / Kaarsilla Tartu esimese, Võru spordikooli, Kohila Võrkpalliklubi, Selver Tallinna Spordikooli ja spordiklubi Tats Tallinn esindusega.

Käimasoleval hooajal on A-vanuseklassi neiud juba korra omavahel tiitlivõistlustel kohtunud, kui oktoobri alguses peetud Eesti karikavõistlustel võitis kuldmedali Kohila Võrkpalliklubi. Viljandi Spordikool sai hõbe- ja Salva / Kaarsilla Tartu esimene pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles