Kooli uurimistöö viis gümnasistid tagasi lasteaeda

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Karma sai eilsel koolipäeval käia kolmes lasteaias. Etenduse lõpuks lasi uurimistööd tegev gümnasist Vana-Võidu lasteaia kasvandikel mulle teha.
Carmen Karma sai eilsel koolipäeval käia kolmes lasteaias. Etenduse lõpuks lasi uurimistööd tegev gümnasist Vana-Võidu lasteaia kasvandikel mulle teha. Foto: Ketlin Beljaev

Viljandi gümnaasiumi õpilane Carmen Karma mängis eile kolmes Viljandimaa lasteaias elevanti, kel siga oli hambapasta nahka pannud ja ta pidi seda ise valmistama. See on üks viis, kuidas õpilased tutvustavad keemiat 20-s Viljandimaa lasteaias.

Viljandi gümnaasiumi XI klassi õpilased Anne Marie Vaabel ja Carmen Karma otsustasid oma praktilise uurimistöö lahendada lasteaedades etendusi andva teadusteatriga. Kaasa kutsuvad nad vabaainet «Teeme keemiat» võtvaid õpilasi ja nii oli neil eile abiks kümnendik Henri Tamm, kes sea rolli täites kandis kummiga näo ette kinnitatud papptopsi.

Kui elevant tema käed põlema pani, saadi seapraadi. Ja kui siga elevandi hambapasta ära sõi, asus elevant seda ise tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles