Mehed jooksid end Tallasega käima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast talvepuhkust võitis Viljandi meeskond Eesti meistriliiga kohtumises HC Tallase. Sel nädalavahetusel ootab teda kaks tugevat mängu Balti liiga turniiril. Pilt on tehtud oktoobris Viljandis peetud Balti liiga kohtumisel, kus viljandlased pidid ukrainlastele alla vanduma.
Pärast talvepuhkust võitis Viljandi meeskond Eesti meistriliiga kohtumises HC Tallase. Sel nädalavahetusel ootab teda kaks tugevat mängu Balti liiga turniiril. Pilt on tehtud oktoobris Viljandis peetud Balti liiga kohtumisel, kus viljandlased pidid ukrainlastele alla vanduma. Foto: Elmo Riig

Viljandi HC käsipallimeeskond alistas kolmapäeval kodusaalis 30:25 Tallinna HC Tallase ning see tähendas talle tänavuste Eesti meistrivõistluste põhiturniiri kaheksandat võitu.

Kohtumise lohakas ja veidi närvilises algfaasis viskasid viljandlased 6:6 seisul kolm väravat järjest ning võitsid avapoolaja 16:13. Teise poolaja esimese viie minutiga läksid nad ette 20:15 ja viieväravaline eduseis jäi tabloole lõpuni.

Viljandi suurimad skooritegijad olid Ott Varik üheksa, Kristo Voika kuue ning Sten Maasalu ja Raiko Roosna nelja tabamusega. Pealinlastele tõi Markus Viitkar üheksa väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles