Käsipallurid naasid puhkuselt võiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC alustas pronksmedalisti selgitavat seeriat võimsa võiduga Viimsi üle. Oma suure panuse andis sellesse viljandlaste väravas suurepäraseid tõrjeid teinud Rasmus Ots.
Viljandi HC alustas pronksmedalisti selgitavat seeriat võimsa võiduga Viimsi üle. Oma suure panuse andis sellesse viljandlaste väravas suurepäraseid tõrjeid teinud Rasmus Ots. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC käsipallimeeskond alistas kolmapäeval kodusaalis 30:25 HC Tallase ning see tähendas meie käsipalluritele tänavuste Eesti meistrivõistluste põhiturniiri kaheksandat võitu.

Lohakalt alanud ning veidi närviliseks muutunud kohtumise algfaasi 6:6 seisul viskasid viljandlased kolm väravat järjest ning võitsid avapoolaja 16:13. Teise poolaja esimese viie minutiga läksid võõrustajad ette 20:15 ja viieväravaline eduseis jäi tabloole kohtumise lõpuni.

Viljandi suurimad skooritegijad olid Ott Varik üheksa, Kristo Voika kuue ning Sten Maasalu ja Raiko Roosna nelja tabamusega. Pealinlastele tõi Markus Viitkar üheksa väravat.

Viljandi HC käsipallimeeskond ootab kodupublikut taas saali laupäeval ja pühapäeval, kui Viljandi spordihoones peetakse kaks Balti liiga kohtumist. Laupäeval kell 18 on meeskonna vastane SKA Minsk ning pühapäeval kell 15 ZTR Zaporožje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles