Kristen Kähr näitab oskusi Norra klubis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
27-aastane Tuleviku klubi ründaja Kristen Kähr näitab sel nädalal oma võimeid ja oskusi Norra kolmanda divisjoni klubi juures.
27-aastane Tuleviku klubi ründaja Kristen Kähr näitab sel nädalal oma võimeid ja oskusi Norra kolmanda divisjoni klubi juures. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval Norrasse sõitnud Tuleviku 27-aastane ründaja Kristen Kähr viibib sel nädalal katsetamisel riigi tugevuselt neljanda liiga klubis Spjelkjavik IL, annab Tuleviku klubi oma kodulehe vahendusel teada.

Eelmise esiliiga hooaja 29 liigamängus 22 väravat ja seitse väravasöötu andnud ründaja mängustatistikale lisandub veel kolmes karikavõistluste kohtumises löödud viis väravat.

Kähri sõnul on esmamulje Norra klubist hea. «Kuigi väljak oli veidi lumine ja libe, oli treening intensiivne. Võttis isegi aega harjumiseks. Aga meeskonnas on mängijate tase ühtlane, pole väga tugevamaid ega kehvasid. Üldpildis midagi meie esiliiga sarnast,» vahendas jalgpalluri sõnu klubi koduleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles