Võrkpallureid oodatakse maakonna meistrit selgitama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal teenisid maakonna meistri särgi Viljandi spordikooli naiskond ja Viljandi valla meeskond. Peakorraldajalt Margus Keerutajalt võtab võidutrofee vastu toonane meisternaiskonna kapten Renate Pikk.
Möödunud aastal teenisid maakonna meistri särgi Viljandi spordikooli naiskond ja Viljandi valla meeskond. Peakorraldajalt Margus Keerutajalt võtab võidutrofee vastu toonane meisternaiskonna kapten Renate Pikk. Foto: Elmo Riig

Alanud on registreerimine klubi VilVol korraldatavale maakonna võrkpallimeistrivõistluste turniirile, kus medalid jagatakse välja paremale mees- ja naiskonnale.

Turniiri peakorraldaja on Margus Keerutaja ning teda aitavad Viljandi spordikooli võrkpallitreenerid. Peakohtuniku kohustustes treeneri Merle Keerutaja sõnul oodatakse kõigi võistkondade esindajaid esmaspäeval, 23. jaanuaril kell 19 Viljandi spordihoonesse, kus täpsustatakse ja lepitakse kokku turniiri korraldusega seotud küsimused.

Kõiki maakonna meistrivõistlustel osaleda soovivaid nais- ja meeskondi oodatakse endast märku andma e-aadressil mkeerutaja@gmail.com või laura.luik1@gmail.com. Korraldajad ootavad ka võistkondade registreerimistaotlust, millel peavad lisaks võistkonna nimele olema kirjas iga mängija ees- ja perekonnanimi, sünniaeg ning võistkonna kontaktisik ja tema telefoninumber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles