Esimesed karikad läksid Lätimaale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel tehti algust noorte saalijalgpalliturniiride sarjaga «Tulevik Cup» ning kaks esimest võidukarikat sõitsid koos Valmiera klubi meeskondadega Lätti. Laupäeval peetud 2003. aastal sündinute mõõduvõtul saavutas teise koha Viljandi Tuleviku esimene esindus.
Nädalavahetusel tehti algust noorte saalijalgpalliturniiride sarjaga «Tulevik Cup» ning kaks esimest võidukarikat sõitsid koos Valmiera klubi meeskondadega Lätti. Laupäeval peetud 2003. aastal sündinute mõõduvõtul saavutas teise koha Viljandi Tuleviku esimene esindus. Foto: Marko Saarm

Möödunud nädalavahetusel alanud Viljandi Tuleviku klubi noorte saalijalgpalliturniiride sarja kaks esimest võidutrofeed sõitsid meie Läti sõpruslinna Valmierasse.

Tänavusel «Tulevik Cupil» võetakse mõõtu kaheksas vanuserühmas. Läinud laupäeval pidasid turniiri 2003. aastal sündinud ja pühapäeval 2008. aastal sündinud poisid ja tüdrukud.

Laupäeval oli kaheksa osaleja seas kaks Tuleviku treeneri Antti Rosenbergi juhendatavat meeskonda. Klubi esimene esindus võitis oma neljaliikmelise alagrupi ja alistas poolfinaalis 1:0 Keila JK. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles