Endine linnavalitsuse liige vaidleb kohtus politseiga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine linnavalitsuse liige Tauno Tuula pöördus kohtusse pärast seda kui politsei karistas teda väärteo korras Näituse tänav 4b-ga seotud otsuste langetamisel osalemise eest. Tuula sõnul pole ta midagi ebaseaduslikku teinud ja nõuab enda õigeks mõistmist.
Endine linnavalitsuse liige Tauno Tuula pöördus kohtusse pärast seda kui politsei karistas teda väärteo korras Näituse tänav 4b-ga seotud otsuste langetamisel osalemise eest. Tuula sõnul pole ta midagi ebaseaduslikku teinud ja nõuab enda õigeks mõistmist. Foto: Elmo Riig / montaaž

Aasta tagasi Viljandis Kantreküla piiril paikneva krundiga seotud skandaali tõttu linnavalitsusest lahkunud ja seejärel politseilt karistada saanud Tauno Tuula kaebas politsei otsuse kohtusse ning kolmapäeval jõudis vaidlus kohtusaali.

Keskkriminaalpolitsei karistas mai lõpus Tauno Tuulat korruptsioonivastase seaduse alusel, kui leidis, et Tuula on süüdi toimingupiirangu rikkumises. Väärteo korras määratud karistus sisaldas 400-eurost trahvi. Tauno Tuula on aga veendunud, et tema ei ole seadust rikkunud, ja kaebas otsuse edasi kohtusse.

Kohus kuulas kolmapäeval osalised ära ning teeb otsuse teatavaks 7. märtsil kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles