Viljandi HC lõpetab talvepuhkuse mänguga kodusaalis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ja Tallas kohtuvad Eesti meistrivõistlustel täna kolmandat korda.
Viljandi ja Tallas kohtuvad Eesti meistrivõistlustel täna kolmandat korda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlused naasevad kuuajaliselt pausilt, kui kolmanda ringi avavoorus lähevad vastamisi Viljandi HC ja HC Tallas, HC Kehra / Horizon Pulp&Paper ja SK Tapa ning HC Viimsi / Tööriistamarket ja Aruküla SK. Avavoorus on mänguvaba tiitlikaitsja Põlva Serviti.

Viljandi HC võõrustab täna kell 19 spordihoones HC Tallast, kellest kahes eelmise ringi mängus on jagu saadud.

Kuidas kuuajaline paus Viljandi meeskonnale mõjunud on, seda juhendaja Marko Koks ei tea. Koondisega seotud kaks meeskonna mängumeest jõudsid Türgist tagasi alles eile. «Teised tegelesid aastavahetuse paiku individuaalse treeninguga. Pärast seda panime rõhku üldfüüsilisele ettevalmistusele ja hiljuti võtsime ka palli kätte. Kuigi pika pausi tõttu ei ole aasta avakohtumises loota ilusat mängupilti, tahame oma kogemused ja füüsise võiduks vormistada,» kõneles Koks.

Tallase meeskonna treeneri Jüri Lepa meelest on meeskond lahinguks valmis. «Pausi ajal treenisime, pidasime Luksemburgis kontrollmatše ja käisime Metzis maailmameistrivõistlusi vaatamas,» kõneles ta. «Kohtumises Viljandiga oleneb palju sellest, kas nad lasevad meil tegutseda või mitte.»

Turniiritabelis hoiab Tallas praegu eelviimast kohta, kuid Lepp loodab, et tuleval hooajal astutakse juba Eesti parematele kandadele. «Meeskond on noor ja ebastabiilne. Vahel tuleb sisse ka ilusaid sooritusi, aga mänguseise üritamegi soliidsena hoida,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles