Võrkpallureid oodatakse maakonna meistrit selgitama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu andis maakonna meistri särgid kätte turniiri korraldaja Margus Keerutaja. Pildil võtab selle vastu toonane Spordikooli võistkonna mängija Renate Pikk.
Mullu andis maakonna meistri särgid kätte turniiri korraldaja Margus Keerutaja. Pildil võtab selle vastu toonane Spordikooli võistkonna mängija Renate Pikk. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud on registreerime võrkpalliklubi VilVol korraldatavale 2017. aasta maakonna meistrivõistluste turniirile, kus medalid jagatakse välja paremale mees- ja naiskonnale.

Turniiri peakorraldaja on Margus Keerutaja ning teda aitavad Viljandi spordikooli võrkpallitreenerid. Peakohtuniku kohustustes treeneri Merle Keerutaja sõnul oodatakse kõigi võistkondade esindajaid esmaspäeval, 23. jaanuaril kell 19 Viljandi spordihoonessse, kus täpsustatakse ja lepitakse kokku turniiri korraldusega seotud küsimused.

Kõiki maakonna meistrivõistlustel osaleda soovivaid nais- ja meeskondi oodatakse endast märku andma e-posti aadressil mkeerutaja@gmail.com või laura.luik1@gmail.com. Korraldajad ootavad ka võistkondade nimelist registreerimistaotlust, millel peab lisaks võistkonna nimele olema kirjas iga mängija ees- ja perenimi, sünniaeg ning võistkonna kontaktisik koos tema telefoninumbriga.

Praeguse kava järgi loodavad korraldajad meistrivõistlustega algust teha veebruaris ning finaalideni jõuda mais.

Möödunud aastal peetud maakonna meistrivõistlustel osales neli meeskonda ja seitse naiskonda. Tiitlikaitsjana on mõõduvõtul oodata Viljandi valla mehi ja spordikooli esindust.

Viljandimaa naiste ja meeste võrkpallimeistrivõistluste turniirijuhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles