Teed ületanud rattur sai autolt müksu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Marko Saarm

Täna kella 15 ajal juhtus liiklusõnnetus Viljandis Tallinna tänaval, kus rattasadulas teed ületanud noormees sai kerge müksu sõiduautolt, mille juht ratturit ei märganud. Rattur kukkus pikali, kuid õnneks viga ei saanud.

Politsei selgitas, et rattur püüdis ületada reguleerimata ülekäigurada jalgrattal sõites. Kui noormees oli rattasadulas jõudnud sõidutee keskel olnud ohutussaareni, jäi tal ilmselt märkamata lähenev sõiduauto. Samuti selgitas hiljem politseile sõiduauto Mercedes juht, et ei silmanud teed ületavat ratturit. Toimus kerge kokkupõrge, millest keegi viga ega varalist kahju saanud.

Politsei pressiesindaja Kerly Virk ütles, et igaks juhuks kutsuti sündmuskohale kiirabi ja politsei, et veenduda, kas kõik on terved ega vaja menetluslikus mõttes politsei abi. Kohapeal ilmnes, et sellist tarvidust ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles