Vennad Subid rihivad sõitu nautides uut tiitlit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Kristo ja Raido Subi alustasid Eesti autorallimeistrivõistlusi Alūksnes oma masinaklassi võiduga. EMV5 klassi valitsevad meistrid loodavad tänavu kaasa teha kõigil koduse sarja etappidel.
Vennad Kristo ja Raido Subi alustasid Eesti autorallimeistrivõistlusi Alūksnes oma masinaklassi võiduga. EMV5 klassi valitsevad meistrid loodavad tänavu kaasa teha kõigil koduse sarja etappidel. Foto: Erakogu

Eesti autorallimeistrivõistluste esimene etapp sai teoks Põhja-Lätis Alūksne rallina ning Abja vallast pärit vennad Kristo ja Raido Subi näitasid seal omas masinaklassi kiireimat aega.

Reedel ja laupäeval kuni kaheliitrise töömahuga mootoriga kaherattaveoliste autode klassis EMV5 etapivõidu teeninud Subid edestasid teisena lõpetanud Karel Tölpi ja Martin Vihmanni minuti ja 23 sekundiga. Kolmanda koha said Venemaa esindajad Pjotr Turkin ja Vassili Mirkotans, kellele kogunes kaotust peaaegu kolm minutit.

«Ilus oli olla, sest et kole oli möödas,» tsiteeris Kristo Subi ralli teist päeva meenutades laulusõnu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles