Noored annavad tooni teivashüppes

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanika Roosimägi tuli Eesti sisemeistriks U-16 klassi teivashüppes. Pilt on tehtud mullu suvel Viljandi staadionil
Jaanika Roosimägi tuli Eesti sisemeistriks U-16 klassi teivashüppes. Pilt on tehtud mullu suvel Viljandi staadionil Foto: Marko Saarm

Nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti A- ja B-klassi sisekergejõustiku meistrivõistlustel läks Viljandimaa noortel kõige edukamalt teivashüppes: nad tõid koju kolm kulda neljast võimalikust.

Tütarlaste vanemas rühmas ehk U-18 vanuseklassis oli võidukas Emilia Palgi ja nooremas ehk U-16 klassis Jaanika Roosimägi. Nooremate poiste seas võitis Margus Soosaar. Kõik kolm on Viljandi spordikooli treeneri Leho Estorni õpilased.

Juhendaja sõnul polnud kõrged kohad teivashüppes ootuspärased, aga kindlasti olid need loodetud tulemused. «Minu juhendada on praegu head ja andekad teivashüppajad,» nentis ta ning lisas, et paljudele neist sobib hästi ka tõkkejooks, aga nii mõnelegi polnud seekord võistluste ajagraafik kahe ala sooritamiseks soodne. «Näiteks Emilia Palgi tegi tõkkesprindi eeljooksus viienda tulemuse, aga et olla teivashüppes kullakonkurentsis, tuli tõkkefinaalist loobuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles