Finalistid rõõmustavad oma saavutuste üle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CRJG Hebe etteaste «Pean saama «Koolitantsu» finaali, muidu suren 2011» võlus vaatajaid humoorika sisuga.
CRJG Hebe etteaste «Pean saama «Koolitantsu» finaali, muidu suren 2011» võlus vaatajaid humoorika sisuga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavuse «Koolitantsu» finaali pääses Viljandimaalt neli etteastet: kaks trupilt CRJG Hebe ja sama palju stuudiolt Dancecall.

Aprilli algul Tallinna Nokia kontserdimajas peetaval lõppkontserdil kannab CRJG Hebe ette kaks estraaditantsu: IV—VI klassi arvestuses võistleb «Maakad» ja VII—IX klassi astmes läheb lavale «Pean saama «Koolitantsu» finaali, muidu suren 2011».

Kahe tantsuga pääses edasi ka stuudio Dancecall, mille trupid astusid lavale tänavatantsu kategoorias. VII—IX klassi õpilaste koosseis Dc2+E2 läheb finaalkontserdile tantsuga «Päästetiim» ning X—XII klassi noorte trupp E1 esineb kavaga «JalaMereVägi».

CRJG Hebe juhendaja Ave Alvre kinnitas, et see oli tema trupil väga hea saavutus.

«Kui viiest tantsust saab kaks edasi, on see ju suurepärane,» analüüsis ta. ««Koolitantsul» on palju osalejaid ja konkurss on seal väga suur.»

«Koolitantsu» maakondliku korraldaja Anu Söödi hinnangul on tänavune edasipääsejate hulk oodatust väiksem.

«Olin neid tulemusi nähes üllatunud, sest paljud tantsud, mis oleksid minu arvates võinud lisaks praegustele edasi minna, olid välja jäänud,» nentis ta. Samas tunnistas Sööt, et tal ei ole ülevaadet kõigi maakondade tantsudest: võib-olla olid sealsed trupid Viljandi omadest lihtsalt tugevamad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles