Aasta esimesel tööpäeval pakuti ühes kenas Viljandi toidukohas päevapraena pannirooga. Polnud midagi iseäralikku, et see sisaldas suures osas kartulit, pisut sinki ja liha. Mõningase üllatusena selgus aga, et sinna sisse on tükeldatud ka verivorsti ja pelmeene. Kuidagi oli sekka sattunud üks brokoli. Ja kõige huvitavam osa roast oli selle keskel. Olin algul täiesti kindel, et see on tükike lasanjetainast, kuid selle sees oli midagi. Midagi kollast ja tundmatut.
Tellijale
Vaba mõte. Klient kui köögihunt
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel päeval tellisin teises söögikohas lihapalle. Mulle toodi toit, milles tundsin ära Rakvere minifrikadellid. Eelmise aasta lõpul valisin menüüst paneeritud kanafilee. Sain taldriku, millel keedukartulite kõrval olid Talleggi kananagitsad.