Maadlejad saavad hoobelda mitme Põlva tiitliga

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aimar Alksnis (punases) seljatas Põlva lahtistel vabamaadluse meistrivõistlustel kõik oma vastased ning vormis sellega endale esimese rahvusvahelise turniirivõidu.
Aimar Alksnis (punases) seljatas Põlva lahtistel vabamaadluse meistrivõistlustel kõik oma vastased ning vormis sellega endale esimese rahvusvahelise turniirivõidu. Foto: Valdeko Kalma

Aasta esimese vabamaadluse turniirina peeti Põlva lahtisi meistrivõistlusi, millele lisasid rahvusvahelist hõngu lätlased. Viljandi spordikooli õpilased võitsid noorte tiitlivõistlustelt kolm kulda, ühe hõbeda ja ühe pronksi.

Seljavõitude lainele oli end häälestanud Aimar Alksnis kehakaalus alla 42 kg. Üksteise järel seljatas ta järvamaalase Sander Suitsbergi ning tallinlased Artur Timšini ja Marcus Kivi. 

Esikohta selgitavas vastasseisus jätkas ta uhket seeriat, seljatades järvamaalase Brent Bürklandi. Sellega vormis ta endale esimese rahvusvahelise võistluse võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles