Uut haiglat hakatakse turu kõrvale joonistama (3)

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivravihaigla koos perearstikeskusega tahetakse püsti panna turu parkimisplatsi kõrvale (ala on märgitud pildil punasega). Mis suunda võiks hakata avanema hoone fassaad ning kuhu rajada lisaparkimiskohad, tuleb alles selgeks vaielda.
Aktiivravihaigla koos perearstikeskusega tahetakse püsti panna turu parkimisplatsi kõrvale (ala on märgitud pildil punasega). Mis suunda võiks hakata avanema hoone fassaad ning kuhu rajada lisaparkimiskohad, tuleb alles selgeks vaielda. Foto: Ardi Truija, freepik.com

Võimalus, et mõne aasta jooksul kerkib Viljandi kesklinna uus haiglakompleks, näib muutuvat aina reaalsemaks. Muu hulgas annab selleks lootust äsja algatatud detailplaneering.

Viljandi linnavalitsuse esmaspäevase otsuse kohaselt saavad uue detailplaneeringu turu parkimisplatsi äärne vana õunaaed ning seda ümbritsevad kinnistud. Töö käigus peab selguma, kuidas oleks kõige mõistlikum sellesse kohta mahutada perearstikeskus ja aktiivravihaigla.

Samuti peab detailplaneering ära näitama, kuidas lahendatakse autode parkimine. Et haigla tooks juba niigi väga tiheda kasutusega kvartalisse päevas juurde sadu inimesi, pole pääsu uute parkimiskohtade loomisest. Praeguse idee kohaselt peaks tulema eraldi autode korrus raviasutuse alla.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles