Lauatennises särasid Suure-Jaani ja Kesklinna kool

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolide karikavõistluste juunioride turniiri kolm edukamat võistkonda.
Koolide karikavõistluste juunioride turniiri kolm edukamat võistkonda. Foto: Peeter Allikoja

Neljapäeval Viljandi spordihoones peetud maakonna koolidevahelistel lauatennise karikavõistlustel sai juunioride arvestuses esikoha Suure-Jaani gümnaasium ning kadettide klassis oli parim Viljandi Kesklinna kooli esindus.

Kümnendat korda kohaliku lauatenniseklubi Sakala eestvedamisel teoks saanud maakondlikul koolide karikavõistlusel osales seekord ligemale 80 õpilast kümnest Viljandimaa koolist. Juunioride mõõduvõtul tegi kaasa viis kolmeliikmelist esindust ning kadettide mõõduvõtul osales 11 koosseisu.

Nooremas ehk kadettide võistlusgrupis võidutsenud Kesklinna kooli võistkonda kuulusid Romet Okas, Gregor Kull ja Marianne Pedak ning nende juhendaja on Kert Villems.

Teise kohaga lõpetas Suure-Jaani ning kolmandaga Paalalinna kooli esindus.

Juunioride turniiri võidutrofee vastu võtnud Suure-Jaani gümnaasiumi esimeses koosseisus mängisid Timo Siim, Asser-Auris Kees ja Kätlin Uus, nende treener on Kalev Sengbusch.

Teise kohaga pidi seekord leppima Võhma kooli võistkond ning kolmas oli Viljandi gümnaasiumi esimene koosseis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles