Rattaklubi kutsub seitsmendale uisumaratonile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaklubi plaanib seitsmenda Mulgi uisumaratoni Viljandi järvel pidada 29. jaanuaril. Pilt on tehtud eelmise aasta võistluselt.
Rattaklubi plaanib seitsmenda Mulgi uisumaratoni Viljandi järvel pidada 29. jaanuaril. Pilt on tehtud eelmise aasta võistluselt. Foto: Elmo Riig

Viljandi rattaklubi avaldas eile oma kodulehel 29. jaanuariks Viljandi järvele planeeritava seitsmenda Mulgi uisumaratoni juhendi ja alustas veebikeskkonnas osalejate registreerimist.

Ettevõtmise peakorraldaja Kristjan Kivistiku sõnul on aga eelregistreerimise internetikeskkond varasemate kordadega võrreldes muutunud: 27. jaanuarini saab end kirja panna veebilehel antrotsenter.ee.

«Teeme tänavu esimest korda koostööd osaühinguga Antrotsenter, kes tegeleb nii eelregistreerimisega kui ajavõtu ja tulemuste koostamisega,» kõneles Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles