Ametikoolid mõtlevad juba uuele kooliaastale

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskool ühendab kolm maaelu valdkonda ühtseks toiduainete ahelaks alates tooraine tootmisest, jätkates töötlemise ja toiduvalmistamisega ning lõpetades teenindusega.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskool ühendab kolm maaelu valdkonda ühtseks toiduainete ahelaks alates tooraine tootmisest, jätkates töötlemise ja toiduvalmistamisega ning lõpetades teenindusega. Foto: Elmo Riig

Kuigi õppeaasta on alles poole peal, tehakse Viljandimaa kutseõppeasutustes plaane juba järgmiseks vastuvõtuks ning kaalutakse võimalusi, kuidas pakkuda paremaid võimalusi täiskasvanutele.

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool ja Vana-Võidus asuv Viljandi kutseõppekeskus ei plaani sügisel uusi erialasid avada ning jätkavad juba sissetöötatud mudeli järgi. Mõlemas koolis annavad aga järjest rohkem tooni täiskasvanud õppijad. Sihtasutuse Innove andmetel ongi  täiskasvanud õppijate arv viimastel aastatel ametikoolides aina tõusnud. Seepärast pakuvad õppeasutused üha rohkem ka täiskasvanutele mõeldud õppimisvõimalusi.

Tuttavad valdkonnad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles