«Viljandi aasta foto» võistluse töödest saab näitus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta foto konkurssi korraldab Viljandi fotoklubi, kes sätib kõik võistlusele saadetud tööd linnagaleriis avatavale näitusele.
Aasta foto konkurssi korraldab Viljandi fotoklubi, kes sätib kõik võistlusele saadetud tööd linnagaleriis avatavale näitusele. Foto: Viljandi fotoklubi

Reedel kell 17 autasustatakse Viljandi linnagaleriis siinse fotoklubi korraldatud võistluse «Viljandi aasta foto»  paremaid autoreid ning avatakse konkursile läkitatud töödest koostatud näitus.

Võistlusele laekus 83 möödunud aastal tehtud fotot.

Töid hinnati üheksas kategoorias: parim kollektsioon, portree, reportaaž, natüürmort, lähivõte, paljastatud natuur, maastikupilt, looduspilt ja digitöötlus. Samuti selgub publiku lemmik. Selle töö selgitamiseks kestab hääletus reedel kella 16-ni.

Aasta foto võistlust korraldab kolmandat aastat Viljandi fotoklubi eesotsas Peeter Singiga, et fotohuvilistel oleks vvõimalus oma loomingut näidata ja tutvuda teiste tehtuga.

Näitus jääb raamatukogu hoones asuvas Viljandi linnagaleriis avatuks 17. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles