Infopäeval tutvustatakse toetusprogramme

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infopäev Narvas
Infopäev Narvas Foto: Põhjamaade ministrite nõukogu

17. jaanuaril kell 11.30 algab Viljandi maavalitsuses Vabaduse plats 2 infopäev, kus tutvustatakse Põhjamaade Ministrite Nõukogu (PMN) toetusprogramme. Infopäevale on oodatud riigiametnikud, haridustöötajad, mittetulundusühingute esindajad ja kultuurivaldkonnas tegevad isikud.

«Toetuste laiem eesmärk on soodustada Põhjamaade ja Balti riikide koostööd, et ühtlustada piirkonna arengut ning tugevdada ühist konkurentsivõimet maailmas,» selgitas PMN-i kommunikatsiooninõunik Ruudu Raudsepp. «Infopäeval räägime sellest, millised on konkreetsed toetusprogrammid avalikule sektorile, mittetulundusühendustele ja kultuurivaldkonnale; mis on toetuse taotlemise olulisemad tingimused ja kuidas toetust taotleda. Kindlasti tutvustame ka Põhjamaade Ministrite Nõukogu ning räägime, mis on selle Eesti esinduse plaanid käesoleval aastal.»
Infopäeval tutvustavad PMN-i nõunikud Põhjamaade ja Balti riikide koostöötoetusi ning kõigil huvilistel on neilt võimalik toetuste kohta küsida. Sellest, kuidas on Põhjamaadega koostöö sujunud ning kui kerge või keeruline on toetust taotleda, räägivad omast kogemusest muusik ja kultuurikorraldaja Juhani Jaeger, Pärnu maavalitsuse väliskoostöö spetsialist Kersti Liiva ning Sauga vallavolikogu esimees Kandela Õun.
Registreerumine Viljandi infopäevale kestab 16. jaanuarini.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles