Mahetoodangu andmed tuleb esitada 1. veebruariks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Molu on Sepa mahe­talu uudishimulik vissi. Ta elab küll Pärnumaal, aga tema annist valmistatud piimatooteid saab viljandlane mekkida iga kolme nädala tagant toiduvõrgustiku Otse 
Tootjalt Tarbijale toidupäeval.
Molu on Sepa mahe­talu uudishimulik vissi. Ta elab küll Pärnumaal, aga tema annist valmistatud piimatooteid saab viljandlane mekkida iga kolme nädala tagant toiduvõrgustiku Otse Tootjalt Tarbijale toidupäeval. Foto: Erakogu

Põllumajandusministri määruse «Mahepõllumajandusliku tootmise nõuded» muudatuse tõttu tuleb mahetoodangu andmed põllumajandusametile esitada 1. veebruariks.

Isik, kes soovib jätkata mahepõllumajandusliku taimekasvatuse sealhulgas mitteharitavatelt aladelt taimede või seente korjamist, peab esitama põllumajandusametile eelmisel aastal üleminekuaja läbinud põllumajandusmaal kasvatatud põllumajanduskultuuri, seente ja katmikkultuuri saagi või mitteharitavalt alalt korjatud taimede või seente koguse.

Isik, kes soovib jätkata mahepõllumajandusliku loomakasvatuse ja mesindusega tegelemist, peab esitama põllumajandusametile ettevõttes peetud üleminekuaja läbinud loomade arvu liikide ja vanuserühmade kaupa ning mesilasperede arvu eelmise aasta 31. detsembril. Samuti üleminekuaja läbinud loomadelt saadud loomakasvatussaaduste ja mesilasperedelt saadud mesindussaaduste kogused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles