Mika Keränen keelega ei vigurda

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Keräneniga intervjuuks kohtumist kokku leppida on lihtne. Tuleb vaid leida mõni Tartu jalgpallimatš ja kohale minna. See jutuajamine leidis aset A. Le Coqi spordimajas, kus kodumaise kõrgliiga vutimehed siseturniiri pidasid.
Mika Keräneniga intervjuuks kohtumist kokku leppida on lihtne. Tuleb vaid leida mõni Tartu jalgpallimatš ja kohale minna. See jutuajamine leidis aset A. Le Coqi spordimajas, kus kodumaise kõrgliiga vutimehed siseturniiri pidasid. Foto: Marek Tiits

Üdini eestistunud soome lastekirjanik Mika Keränen sai aastavahetuse eel maha järjekordse raamatuga Supilinna salaseltsi Rampsu tegemistest. Sarja kaheksandas loos «Jõmmu» ajavad lapsed Emajõe Lodjakojast salapäraselt kaduma läinud jõelaeva jälgi.

«Jõmmu» ajendas uurima, kuidas Keräneni armastatud lasteraamatud sünnivad. Kirglikust jalgpallifännist kirjamehega kohtusime 29. detsembril Tartus A. Le Coqi spordimajas, kus Eesti kõrgliiga vutimehed pidasid aastalõputurniiri. 

Mika Keränen, palju õnne värske raamatu puhul! «Jõmmust» on kuuldavasti juba ka teatritükk tulemas? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles