Tulevik näitas Transi vastu head mängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium-liiga hooajaks valmistuv Tuleviku esindusmeeskond tegi laupäeval kontrollkohtumisena peetud halliturniiri avamängus Narva Transiga viigi.
Premium-liiga hooajaks valmistuv Tuleviku esindusmeeskond tegi laupäeval kontrollkohtumisena peetud halliturniiri avamängus Narva Transiga viigi. Foto: Kris Süld

Eesti jalgpalli liidu korraldataval halliturniiril mängis Tuleviku esindusmeeskond laupäeval oma esimeses kohtumises 2:2 viiki Narva Transiga. Viljandlastest lõid värava Jarmo Ahjupera ja Rainer Peips.

Esimeseks kontrollkohtumiseks sunnitud muudatusi teinud Tuleviku koosseisus oli suurte kogemustega mängumehi, aga ka 15-aastane debütant Raik Andre.

Peatreener Aivar Lillevere oli sunnitud vangerdama nii positsioonides kui vahetustega, mis esialgsesse plaani ei kuulunud.

«Mängisime oma edu maha, kuid siiski võib mänguga rahule jääda. Suutsime oma kiirete rünnakutega palju võimalusi luua, aga realiseerimine oli puudulik,» vahendas juhendaja sõnu klubi koduleht.

Lillevere tõdes, et palju põhikoosseisu mehi Tallinna ei jõudnud ja et tegemist oli aasta esimese mänguga, oli üldine mängupilt positiivne.

Kaimar Saag mängis esimese poolaja Tuleviku koosseisus pigem meeskonna hõreda koosseisu tõttu. Tema liitumine kodulinna esindusmeeskonnaga on ebatõenäoline ja ründaja kindel plaan on taas siirduda piiri taha.

Samas avavärava autor Jarmo Ahjupera kaalub Tuleviku särgi selgatõmbamist ka liigamängudes. «Meeskond on noor ja parandamisruumi on palju, aga aasta esimese kohtumise kohta olid nii mängupilt kui enda enesetunne päris hea,» kõneles Ahjupera lühidalt mängust. Liitumise osas jättis ta otsad siiski lahti.

Teisel poolajal jooksis väljakule ka äärekaitsja Oskar Berggren, kes 2015. aasta suvel Tulevikust Flora süsteemi siirdus. Terve eelmise aasta ravis Berggren vigastust ja liitumine oma kodulinna klubiga seisab tema otsuse taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles