Kas stressirohke enesehävitamine või suurepärane viis iseseisvuda?

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi mõnikord on päevakava üsna tihe ja tihti tuleb mitu tegemist ühendada, on kooli kõrvalt töötamine noorte sõnul suurepärane viis iseseisvuda.
Kuigi mõnikord on päevakava üsna tihe ja tihti tuleb mitu tegemist ühendada, on kooli kõrvalt töötamine noorte sõnul suurepärane viis iseseisvuda. Foto: Tuulike Kivestu

Kodu, kool, töö. Need on märksõnad, mis kõlavad aina suurema hulga tudengite suust, kui uurida nende igapäevaste tegemiste kohta. Tõepoolest tundub, et tänapäeval on kooli kõrvalt töötamine tavapärane ja seetõttu joostakse tihtipeale nagu orav rattas. 

19-aastane Rihard Reimaa õpib Tartu ülikooli õigusteaduskonnas ja töötab kooli kõrvalt nädalavahetuseti Viljandi ööklubis Cheers. Ta läks tööle, kui oli 18-aastane ja käis veel gümnaasiumis.

«See otsus tuli üpris kergelt,» märkis Reimaa ning selgitas, et oli juba viimasel gümnaasiumiaastal enam-vähem oma elu peal ja kolis Kärstna kodust Viljandisse korterisse elama. «Tundus mõistlik, et kui juba üksi elan, võiksin ka materiaalselt iseseisvam olla. Vanemad pooldasid seda mõtet täielikult.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles