Viljandimaa arenduskeskus kogub ettevõtjate investeeringuideid

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Viljandimaa arenduskeskus kogub ettevõtjate ideed piirkondlikusse konkurentsivõimesse investeerimise toetuse sügiseseks taotlusvooruks.

Eeloleval sügisel on kavas avada EAS-is järjekorras juba teine rahataotlusvoor, et toetada omavalitsuste, MTÜ-de ja ettevõtjate tugitaristuprojekte ning maade muutmist ettevõtluskeskkonnaks, teatab arenduskeskus BNS-i vahendatud sõnumis.

Täpsemalt saab meetme kaudu toetust ettevõtluse mõttes olulise avaliku tugitaristu ajakohastamine ning selle loomine tööstus- ja ettevõtlusalade juurde. Meede toetab ka endiste militaar-, tööstus- ja põllumajandusalade ettevalmistamist, et neid ettevõtluskeskkonna arendamise korral jälle kasutusele võtta.

Toetusprojekt on mõeldud neile ettevõtjaile, kelle tegevust piirab avaliku tugitaristu kehv seisukord või kes soovivad teha kulutusi endiste militaar-, tööstus- ja põllumajandusalade ettevalmistamiseks, et neid ettevõtluseks taas kasutusele võtta. Viljandimaa arenduskeskus ootab projekte 1. veebruariks.

Sihtasutus Viljandimaa Arenduskeskus toetab oma tegevusega ettevõtete, kodanikuühenduste ja omavalitsuste arendustegevust ning algatab ja viib läbi piirkondadevahelisi projekte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles