Veekeskus võib tuua maadevahetuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi veekeskus on kavandatud kesklinna spordihoone taha niimoodi, et osa hoonest jääks linna maale, osa tuleks aga praegu Viljandi Tarbijate Ühistule kuuluvale kinnistule.
Viljandi veekeskus on kavandatud kesklinna spordihoone taha niimoodi, et osa hoonest jääks linna maale, osa tuleks aga praegu Viljandi Tarbijate Ühistule kuuluvale kinnistule. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tarbijate Ühistu (VTÜ) juhid arutasid neljapäeva õhtul pikalt, millistel tingimustel või kui kallilt müüa linnavalitsusele kesklinna piiril asuv maatükk, kuhu kavandatakse veekeskust. Suure tõenäosusega minnakse maadevahetuse teed.

Neljapäeval saatis linnavalitsus Tallinna tänav 3 krundi omanikule VTÜ-le ametliku kirja küsimusega, millistel tingimustel on too valmis andma veekeskuse rajamiseks tarviliku maatüki.

VTÜ tegevjuht Priit Aule selgitas, et ametlikku palvet maatüki asjus oli vaja selleks, et ettevõte saaks oma pakkumise üldse välja käia. Milline see on, Aule veel ei avaldanud, aga leidis, et võimalikuks võib saada maadevahetus. VTÜ annab tüki oma kinnistust ning linn annab ühe VTÜ-le huvipakkuva kinnistu vastu. Millisest maatükist täpsemalt jutt käib, seda Aule ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles