Ugalas jagati kolleegi­preemiaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile tähistas Ugala teater oma 97. aastapäeva ja sel puhul jagati kolleegipreemiad ning premeeriti läinud aasta hõivatuimat nais- ja meesnäitlejat. Kolleegipreemiate saajad selgusid majasisese hääletuse tulemusena.

Parimaks naisnäitlejaks valiti Klaudia Tiitsmaa rollide eest lavastustes «Võlur Oz», «Soo» ja «Erakordselt heatahtlik mees». Parimaks meesnäitlejaks pidasid kolleegid Aarne Sorot rollide eest lavastustes «Võlur Oz», «Mäng on alanud», «Soo» ja «Erakordselt heatahtlik mees».

Teist aastat anti välja eripreemia «Särav suts», mille saaja on kolleegide tähelepanu pälvinud meeldejääva kõrvalosa, väikerolli või muu lavalise ülesastumisega. Eripreemia sai Andres Tabun rollide eest lavastustes «Vanaema ja Issand Jumal» ja «Erakordselt heatahtlik mees». Tabun võitis selle preemia teist aastat järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles