Viljandi otsib videomeistrit

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu tootis Viljandi linn ühe video et meelitada inimesi end viljandlaseks registreerima.
Mullu tootis Viljandi linn ühe video et meelitada inimesi end viljandlaseks registreerima. Foto: Kuvatõmmis

Viljandi linnavalitsus otsib konkursiga videotegijat, kes valmistaks järgmise aasta jooksul linnale 12 tunnusvideot. Enamik neist on plaanis teha linna suurtest sündmustest ning mõni ka persoonidest.

Eelmisest aastast on Viljandi üritanud end muule maailmale tutvustada siin valmistatud videote kaudu ning alanud aastal püütakse sellega edasi minna. Selleks korraldas linnavalitsus hankekonkursi, kus saavad osaleda kõik videotegemise kogemusega inimesed ja ettevõtted. Pakkumisi oodatakse 18. jaanuarini.

Esimene sündmusvideo tuleks toota 4. maiks ning see peab kajastama 1. mai jooksu ümber Viljandi järve. Seejärel tuleb teha video rattanädalast, hansapäevadest, sünnipäevanädalavahetusest ja «Jõuluhansast». Kolmest viima tinimetatud üritusest tuleb esmalt teha tutvustav klipp ja seejärel kokkuvõttev video.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles