Suure-Jaani ootab kultuuripreemia kandidaate

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu pälvis Suure-Jaani valla kultuuri preemia käsitöömeister Maive Ottas.
Mullu pälvis Suure-Jaani valla kultuuri preemia käsitöömeister Maive Ottas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suure-Jaani vald jagab üheteistkümnendat korda kultuuripreemiaid. Et tublid kultuuriinimesed tunnustatud saaksid, ootab vallavalitus ettepanekuid, esitada võib inimest, kollektiivi, sündmust või tegu aastal 2016.

Välja antakse ka kultuuri elutöö preemia, mille saab inimene, kes on aastaid panustanud Suure-Jaani valla piirkonna kultuuri- ja seltsielu edendamisse ja kelle tegemisi on märgatud ning keda peetakse tunnustamise vääriliseks.

Suure-Jaani valla kultuuri elutöö preemia on saanud Evi Valdmaa, Eha Lepik, Vaiki Reiner, Endla Reimann, Meinhard Kirm, Aita Tammpere, Niini Veskioja, Mati Lepik, Heino Poska ja Maive Ottas.

Põhjendusega kirjalikke ettepanekuid kultuuripreemia kandidaatide kohta oodatakse 13. jaanuarini vallavalitsuse aadressil Lembitu puiestee 42, 71502 Suure-Jaani või e-posti aadressil suure-jaani@suure-jaani.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles