Kaitseliidu tunnustuse nominendid on kaks Sakala maleva liiget (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu on Sakala malev tunnustamiseks üles seadnud Ditmar Martinsoni ja Eda Kivisilla (Pildil).
Tänavu on Sakala malev tunnustamiseks üles seadnud Ditmar Martinsoni ja Eda Kivisilla (Pildil). Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval kuulutavad Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming Haapsalu hotellis Fra Mare välja aasta kaitseliitlase ja aasta naiskodukaitsja nime.

Parimaid kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid tulevad tervitama kaitseminister Margus Tsahkna ja kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras.

2016. aasta parim kaitseliitlane ja naiskodukaitsja saavad atraktiivse rändauhinna. Kaitseliidu ülema, kaitseministri ning kaitseväe juhataja hinnalised kingitused saavad kõik tiitlile esitatud nominendid.

Aasta kaitseliitlast ja naiskodukaitsjat valitakse seitsmendat korda.

Tänavu on aasta kaitseliitlase nominente 14 ning aasta naiskodukaitsja nominente 15. Sakala malev on tunnustamiseks üles seadnud Ditmar Martinsoni ja Eda Kivisilla.

Nomineeritava tutvustuses on kirjas, et Kaitseliidu Sakala malev juhatuse liikmel Ditmar Martinsonil on kindel visioon ja nägemus Eesti riigikaitse olemusest ning ta julgeb seda ka esitleda. Tema panus nii vabatahtlikuna kui juhatuse liikmena maleva üldisesse arengusse on olnud märkimisväärne.

Eda Kivisilla kohta on Sakala malev kirja pannud järgmist: ta on järjepideva ja kindlameelse tegevliikmena pühendunud Naiskodukaitsesse hinge ja südame. Ta on hea kuulaja ja empaatiline juht, kes julgeb vastu võtta ka ebapopulaarseid, kuid vajalikke ja õiglaseid otsuseid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles