Haigla paneb uksed külaliste ees kinni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. jaanuaril pani haigla välisuksele teate, milles paluti ravil olevaid patsiente mitte külastada. Nüüd võeti teade ukselt maha.
6. jaanuaril pani haigla välisuksele teate, milles paluti ravil olevaid patsiente mitte külastada. Nüüd võeti teade ukselt maha. Foto: Marko Saarm

Kui detsembri keskel suleti noroviiruse kartuses Viljandi haigla siseosakond, siis 6. jaanuarist on kogu haigla külalistele kinni. See kord kehtib ka Jämejala psühhiaatria­kliinikus ning õendus-hooldusosakonnas.

Külastuse piiramise põhjuseks on viimasel ajal sagenenud A-gripi esinemine haiglasse võetud patsientidel. Samuti leidub endiselt noroviirust ja ka ülemiste hingamisteede viirusnakkuste levik on järjest suurenenud.

Selle aasta esimestel päevadel on A-gripp diagnoositud juba kolmel Viljandi haiglasse ravile saabunud inimesel. Üks neist on laps ja kaks pensioniealised inimesed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles