Algas ümber Viljandi järve jooksule registreerimine

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal 88. korda teoks saava ümber Viljandi järve jooksu start on traditsiooniliselt 1. mail kell 12. Pildil on mullusel jooksupeol osalejad stardieelses ootusärevuses.
Sel aastal 88. korda teoks saava ümber Viljandi järve jooksu start on traditsiooniliselt 1. mail kell 12. Pildil on mullusel jooksupeol osalejad stardieelses ootusärevuses. Foto: Elmo Riig

Alates 2. jaanuarist saab end registreerida 88. ümber Viljandi järve jooksule, mis saab stardi 1. mail kell 12.

Jooksule ja kepikõnnile on oodata ligi 4000 osalejat ning esimene inimene oli end veebilehel www.sportos.eu kirja pannud juba 2. jaanuaril kella 10-ks.

Esimene registreerimisvoor kestab 14. veebruarini. Selle kuupäevani maksab stardikoht täiskasvanutele 10 eurot ning alla 18-aastastele ja üle 60-aastastele 7 eurot. Kepikõnnile pääsemiseks saab veebruari keskpaigani end kirja panna 5 euro eest. Registreeruda saab kas jooksu ametlikul kodulehel www.viljandijarvejooks.ee või veebikeskkonnas www.sportos.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles