Jõgeva napsivendi ootavad ees reisid Tartusse ja Viljandisse

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholiga liialdajad ja kinnipeetud kurikaelad veetakse Jõgevalt edaspidi Tartu või Viljandi arestikambrisse.
Alkoholiga liialdajad ja kinnipeetud kurikaelad veetakse Jõgevalt edaspidi Tartu või Viljandi arestikambrisse. Foto: Andres Ehrenpreis / Postimees

Klientide vähesus sunnib kõige muu kõrval koomale tõmbama arestikambreid. Jõgeva arestimajas saavad purjutajad end kaineks magada märtsini, pärast seda hakkavad politseinikud neid Tartu või Viljandi arestimajja sõidutama.

Töökorralduse muudatus on politsei selgitusel proosaline. Nimelt on Jõgeva arestimaja täitumus väike ning toitlustamine ja palgakulud ületavad kinnipeetavate Tartusse või Viljandisse vedamise kulusid.

«See on politsei otsus oma tööd ümber korraldada, sest pole otstarbekas üleval pidada arestimaja kogu kollektiivi ja pakutavate teenustega, kui kambris vajab valvamist keskmiselt üks inimene päevas,» märkis Tartu arestimaja juht Aleksandr Naidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles