Repliik. Näosaate saaks parema

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ootuspäraselt nautis telekanal TV3 mullu sügisel saatesarja «Su nägu kõlab tuttavalt» uhkeid vaatajanumbreid ning ilmselt jäi suur hulk vaatajaid pakutuga rahule. Aga kindlasti saaks ka paremini teha. Jagan lahkelt paari mõtet.

Esiteks: jäljendamiseks valitud laulja peaks olema tuntud võimalikult paljudele Eesti vaatajaile. Nii oskaks igaüks hinnata, kui hästi või halvasti asi välja kukub. Eriti ilmekas näide oli Kalle Sepa järeletehtud Ivo Linna. Püütagu vältida mõnda «maailmakuulsat» lauljat, kellest telepubliku suurem osa pole varem kuulnudki.

Teiseks: uusi isikuid jäljendamiseks pakkuv loosimasin peaks töötama päriselt. Oleks põnevam. Head näosaate tegijad, valige hooaja alguseks välja ports tuntud lauljate nimesid, mida järgnevate saadete vältel tõesti juhuslikult loositakse. Ja seni hoidke neid saladuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles