Napp pääsemine pakub mõtteainet mõlemale poole tuuleklaasi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maanteelt vasakule Irve tänavale pöörata sooviv auto on peatunud mõni meeter pärast vöötrada ning jalakäija selle tagant sõiduteed ületama asunud. Esmaspäeva õhtul päädis samasugune olukord kahe lapse napi pääsemisega, sest Männimäe poolt lähenev autojuht märkas neid liiga hilja ja vastupidi. Väikse poisi päästis sammu kiirendamine, tüdruku tagasitõmbumine.
Riia maanteelt vasakule Irve tänavale pöörata sooviv auto on peatunud mõni meeter pärast vöötrada ning jalakäija selle tagant sõiduteed ületama asunud. Esmaspäeva õhtul päädis samasugune olukord kahe lapse napi pääsemisega, sest Männimäe poolt lähenev autojuht märkas neid liiga hilja ja vastupidi. Väikse poisi päästis sammu kiirendamine, tüdruku tagasitõmbumine. Foto: Marko Saarm, Kenno Soo

Esmaspäeva õhtul pääsesid kaks last Viljandis Riia maanteel vöötrajal auto eest tänu sellele, et üks neist kiirendas sammu ja teine astus pisut tagasi.

Õnnetuseni jäi mõni sentimeeter. Selles võib iga internetiühendusega inimene ise veenduda, sest vahejuhtumi jäädvustas Sakala kaastöötaja Kenno Soo auto pardakaamera.

Toimetus palus videole jäänud vahejuhtumit analüüsida politseinikul ja sõiduõpetajal, et õnnelikult lõppenud loost saaks õpetlik näide. Nii Viljandi patrullpolitseinik Hegert Heil kui autokooli Alopex juhataja Jaak Alesma nentisid, et sellest situatsioonist on midagi kõrva taha panna nii roolikeerajal kui teeületajatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles