Laura Nurmsalu tahab seljatada mõru needuse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu pöörab tänavuse hooaja esimesel poolel mullusest suuremat tähelepanu ülikooli­õpingutele, kuid ta loodab ka piisavalt treenida, et olla sügisel maailmameistrivõistlustel heas hoos.
Laura Nurmsalu pöörab tänavuse hooaja esimesel poolel mullusest suuremat tähelepanu ülikooli­õpingutele, kuid ta loodab ka piisavalt treenida, et olla sügisel maailmameistrivõistlustel heas hoos. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa mulluseks parimaks naissportlaseks nimetatud Laura Nurmsalu loodab tänavu end neljandate kohtade needusest vabastada ning teab selle tarvis ka rohtu.

Teist aastat järjest maakonna parima tiitli pälvinud Nurmsalu möödunud aasta säravaim saavutus oli kahtlemata viimasel võimalusel ääretult tihedas konkurentsis auga väljateenitud olümpiapääse. Nagu ta varem on Sakalale kinnitanud, on selle suurvõistluse kogemused hindamatud igale sportlasele.

Ehkki Rio de Janeiros 33. koha kirja saanud Nurmsalu oli ainus eestlane, kes end vibulaskmise olümpiakvalifikatsiooni sõelast läbi pressis, ei pärjanud alaliit teda aasta parima tiitliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles