Aastavahetuse prügi kevadet ootama ei jäänud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestikupakendeid ja taarat jääb linnatänavaile igal aastavahetusel maha mitu korda rohkem kui suvalisel nädalavahetusel.
Ilutulestikupakendeid ja taarat jääb linnatänavaile igal aastavahetusel maha mitu korda rohkem kui suvalisel nädalavahetusel. Foto: Madis Luik

Aasta algus õige talveilmata tähendas muu hulgas seda, et uusaastaööga kaasnev rämps ei jäänud lume alla peitu, vaid õnnestus kohe kokku korjata.

«Kui praht jääb lume alla, koristatakse seda kevadel. Kui ei jää, saab sellega kohe tegelda,» resümeeris Viljandi Linnahoolduse töödejuhataja Toomas Vilberg.

Kokkuvõtet selle kohta, kui palju prügi aastavahetuse tähistajad koristada jätsid, ei olnud linna heakorraettevõte eile hilishommikuks veel teinud. Linna parkide ja muude käidavamate kohtade, näiteks bussijaamaesise parkla puhastamist alustati 1. jaanuari varahommikul, kuid kõrvalisemates paikades tehti aasta esimest koristustiiru veel eilegi. Küll aga sai Vilberg kinnitada, et ilutulestikupakendeid, taarat – sealhulgas pudelikilde – ja muud säärast oli ka tänavu mitu korda rohkem kui tavapärasel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles