Kolmel päeval oli kolm plekimõlkimist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul põhjustas joobes juht Võhmas liiklusõnnetuse. Selle järel viidi purjus mees kainestuskambrisse ning autode liigutamiseks tuli tellida treiler.
Reede õhtul põhjustas joobes juht Võhmas liiklusõnnetuse. Selle järel viidi purjus mees kainestuskambrisse ning autode liigutamiseks tuli tellida treiler. Foto: Kenno Soo

Reedest esmaspäevani teatati politseile neljast väikesest liiklusõnnetusest. Üheski neist inimesed viga ei saanud.

Reedel kella 12.30 ajal teatati, et Jämejala külas Pargi tee parklas on otsa sõidetud parkivale sõiduautole Volvo S80, millel sai kahjustada tagumise kaitseraua vasak pool. Kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt politseile juhtunust teatamata.

Samal päeval kell 19.45 juhtus liiklusõnnetus Võhmas Tallinna ja Loigu tänava ristmikul, kus omavahel põrkasid kokku sõiduautod Mitsubishi ja Mercedes-Benz. Sündmuskohal käinud politseinikud tuvastasid, et Mitsubishi roolis olnud 27-aastane mees oli alkoholi tarvitanud ning tal polnud ka juhtimisõigust. Mees kõrvaldati roolist ja toimetati arestimajja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles