Lõuna prefektuuri asub juhtima Vallo Koppel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. veebruarist saab Lõuna prefektuuri juhiks Vallo Koppel.
1. veebruarist saab Lõuna prefektuuri juhiks Vallo Koppel. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

1. veebruarist saab Lõuna prefektuuri juhiks praegune Ida prefekt Vallo Koppel ning Ida prefektuuri juhtimise võtab üle kriminaalbüroo juht Tarvo Kruup. Senine Lõuna prefekt Tarmo Kohv asub täitma sideohvitseri rolli suhtluses Läti ja Leedu kolleegidega.

Tarmo Kohvi sõnul täitus tal aastavahetusega kaheksa aastat Lõuna prefektuuri juhina ja on aeg liikuda edasi.

Lõuna prefektuuri juhtimise võtab veebruarist üle senine Ida prefekt Vallo Koppel, kes aastatel 2010–2013 juhtis Lõuna prefektuuri kriminaalbürood.

Polistei- ja piirivalveameti peadirektori Elmar Vaheri sõnul on Vallo Koppel loonud Ida prefektuuris võimeka meeskonna ning olnud Ida- ja Lääne-Virumaale väärikas politseijuht.

Vallo Koppel alustas politseiteenistust keskkriminaalpolitseis 1996. aastal. 2008. ja 2009. aastal töötas ta riigiprokuratuuri süüdistusosakonnas prokuröri abina ning aastatel 2010–2013 juhtis Lõuna prefektuuri kriminaalbürood. 2013. aasta juulist töötas Koppel Ida prefektina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles