Trad.Attack! annab kevadel välja uue albumi

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VILJANDI, EESTI, 28JUL16
Folk 2016. ETV Live. Mari Kalkun, 
Tuulikki Bartosik, 
Ramo Teder
VILJANDI, EESTI, 28JUL16 Folk 2016. ETV Live. Mari Kalkun, Tuulikki Bartosik, Ramo Teder Foto: VALDO OTS/Sakala
Trad.Attack! tuleb tänavu välja uue albumiga. Eelmisel aasta Eesti muusikaauhindade jagamisel aasta ansambliks valitud bänd on varem andnud välja EP ja täispika albumi «AH!», millega tuuritati 26 riigis ja anti üle saja kontserdi. Samal ajal on küpsenud uued lood, mis on nüüd valmis täispika albumina välja tulema. Album, mis koondab endas 12 lugu, saab nimeks «Kullakarva» («Shimmer Gold»). 
See on salvestatud Tartu stuudios Clockworks ja selle miksib Silver Lepaste. Lisaks bändile, kes on oma albumi produtsendid, teeb kaasprodutsendina kaasa Erki Pärnoja. 
«Kui oma esimese albumi »AH!« tegime tõugatuna värskest koosmängu tuhinast ja publiku positiivsest reaktsioonist, siis »Kullakarva« taga on lisaks loendamatutele loomeproovidele ka tundide viisi filosoofilisi vestlusi omavahelistest arusaamadest ning nii maailma kui muusika olemusest,» rääkis trio liige Jalmar Vabarna. «Oleme üksteist oluliselt paremini tundma õppinud ning see on bänditegemise ja koos loomise terviklikuks muutnud.» 
Uus album ilmub mais, enne seda avalikustatakse kaks singlit ja muusikavideot. Videote režissöör on Martti Helde («Risttuules»). Samuti alustab Trad.Attack! kevadel ülemaailmse albumi esitlustuuri, mille kestel antakse kaks kontserti ka kodumaal.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles