Mõisaküla tunneb hirmu võimaliku sarisüütaja ees

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisaküla elanikud elavad süütamiste hirmus. Neljapäeval toimetas Heinamaa tänava tulekahjupaigal päästeameti ekspert Illar Toots, kellele jagas selgitusi kõrvalmaja ainus elanik, põlenguõhtul kodus olnud Ivar Juhanson.
Mõisaküla elanikud elavad süütamiste hirmus. Neljapäeval toimetas Heinamaa tänava tulekahjupaigal päästeameti ekspert Illar Toots, kellele jagas selgitusi kõrvalmaja ainus elanik, põlenguõhtul kodus olnud Ivar Juhanson. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeva õhtul lahvatas Mõisakülas Heinamaa tänaval põlema kuur. See oli viimase kuu jooksul juba viies kord, mil punane kukk väikeses linnas laulis. Kohalikud inimesed on veendunud, et linnakeses tegutseb sarisüütaja.

28. detsembril kell 22.04 said päästjad väljakutse põlengule aadressil Heinamaa 3. Süttinud oli mitme boksiga puukuur, mille otsas oli silikaattellistest pesuköök. Kuur põles maani maha, pesuköök jäi tulest puutumata. 

Kuuri kõrval asuva nelja korteriga maja ainus elanik Ivar Juhanson kinnitas, et viibis tol õhtul majas üksinda ning et teised korterid on tema teada tühjad. Kuurid olid elektriühenduseta ja mehel tol päeval kuuri asja polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles