Repliik. Hoolimatu keelamine (1)

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandlaste seas populaarsesse Rohelise Maja kohvikusse minek eeldab, et oled jalakäija – teist samasugust olematute parkimisvõimalustega söögi- ja müügikohta annab linnast otsida. Koidu tänav on kitsas ja seal on palju hoovidesse viivaid teid, mis paratamatult piiravad autode seisuvõimalusi. Samas on keelumärgistus pandud ka tänavalõikudele, kus selle sügavamat mõtet on raske ära arvata.

Maja Tartu tänava poolsesse külge on kunagi ehitatud parkimistasku, kuhu viisaka paigutuse korral mahuks kolm autot. Nüüd on seegi keelu all ja üleval hoiatusmärk, et reeglist üleastuja auto teisaldatakse.

Tõepoolest, Koidu tänavalt Tartu tänavale välja sõites kippusid vasakul seisvad autod vaadet segama. Samamoodi on paras Vene rulett Posti tänava ületamine. Tahaks näha, kunas sinna kollased kastid maha maalitakse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles