Männimäe jäähalli hingest sai kogu Eestimaa spordihing

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Tints tänas oma kõnes kohalikke ettevõtjaid, linnakodanikke ja omavalitsust, uisuklubi  ning kõige tähtsamana oma perekonda.
Timo Tints tänas oma kõnes kohalikke ettevõtjaid, linnakodanikke ja omavalitsust, uisuklubi ning kõige tähtsamana oma perekonda. Foto: Mihkel Maripuu

Teisipäeval kuulutati Tallinnas spordiaasta auhinnagalal välja Eestimaa spordihing 2016, kelleks osutus Viljandi jäähalli tegemiste fanaatiline eestvedaja Timo Tints. Kõrge tunnustuse tõi viis aastat jäägitut vabatahtlikku pühendumist Viljandi uisuspordialade keskmeks oleva jäähalli arendamisele, tänu millele sai muidu tuulte meelevallas seisnud hall sel sügisel seinte vahele. 

Eesti Olümpiakomitee antava auhinnaga tänatakse ja tõstetakse esile inimesi, kes oma eestvedamisvõime ja põhimõttekindlusega on eeskujuks ja inspiratsiooniks nii spordis kui ühiskondlikus elus laiemalt. 

Kolmapäeva hommikul telefonile vastanud Timo Tints oli galaõhtult koju jõunud kell kolm öösel, kuid hommikul kella üheksaks oli juba tööpostil ning tema hääl kõlas reipalt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles